14/4/20

Les activitats presencials i en línia dels Amics dels Goigs en temps de pandèmia.

El President dels Amics dels Goigs i els membres de la Junta, davant el moment difícil i delicat que estem vivint, ens plau de comunicar que:

-Les activitats presencials estan suspeses pel decret de confinament actualment vigent. Malgrat tenir el primer Butlletí d’enguany pràcticament enllestit no el podrem tirar endavant per la situació irregular de la Impremta i del servei de Correus. També l’edició dels dos Goigs dedicats a ‘Jesús Pobre’ i a la ‘Divina Pastora’, pràcticament acabats, queda suspesa. El tradicional cicle de conferències del mes de maig, ja embastades també, queda ajornat sine die. La línia telefònica fixa adjunta a la seu del carrer Borrell queda també afectada.

-Les activitats en línia, sortosament, segueixen vigents. El correu amicsdelsgoigs@gmail.com l’atenem amb normalitat. El blog http://assocamicsdelsgoigs.blogspot.com manté una actualitat diària amb una antologia gràfica dels Goigs dedicats a sants protectors d’epidèmies, i d'altres informacions del moment. Com sempre ofereix ininterrompudament accés als Goigs de la tercera etapa publicats per nosaltres i als Butlletins a text complet.

Amics tots: seguim treballant per reprendre la nostra activitat així que sigui possible però, mentre no arribi aquest moment, ens agradaria compartir amb tots vosaltres el nostre desig de salut i d’esperança per poder retrobar-nos de nou quan la pandèmia que patim estigui controlada i fora de perill.

Barcelona, 14 d’abril del 2020.