25/4/13

La confraria de Mestres Sabaters de Barcelona celebra el seu patró Sant Marc i canta els seus goigs

Xilografia d'Albert Domènech
"Dissabte 27 a les 12 del matí a l'Altar Major de la S.E. Catedral Basílica de Barcelona...solemne Eucaristia, presidida pel nostre Consiliari M.I. Sr.Josep Ramón Pérez Sánchez. Una vegada concluida ens dirigirem a la Capella de Sant Marc Evangelista per a procedir a la recepció i imposició de Medalles al nous confrares i confraresses. Lliurament dels  Títols de Mestre Sabater. Cant dels Goigs en honor de Sant Marc. L´acompanyament musical musical anirà a càrrec de la Coral Polifònica “Balmes”
Seguidamente ens traslladarem al sepulcre dels Confrares Mestres Sabaters en el Claustre de la Catedral  per elevar una pregaria per les seves ànimes, retrel´s homenatge i fer una ofrenda floral. Des d´allí ens encaminarem cap a la nostra seu i Museu del Calçat on disfrutarem del tradicional ví i currotacos"
Extret de la carta circular de la Confraria.
Estampa dels Goigs del gloriós evangelista Sant Marc, excels patró de la Confraria de Mestres Sabaters de Barcelona, fundada l'any 1202. Text anònim adaptat, xilografia d'Albert Domènech. [s.l.]: Impremta Pal.las, 1993.