12/3/21

Llibre-memòria de l’Associació en projecte

Barcelona, 4 de març de 2021. 

Benvolgut Associat,

Desitgem que estigueu, tant vos com la vostra família i amics, tots bé. Nosaltres gracies a Déu ho estem, i malgrat les circumstancies actuals, continuem funcionant -això amb un altre ritme­ amb ganes de retornar i retrobar la normalitat perduda ara farà gairebé un any.

 El motiu d'aquesta carta és comunicar-vos que, amb motiu del proper centenari dels Amics dels Goigs que s'acompleix el proper any 2022, el nostre associat i membre de la Junta en Lluís Santasusagna, està preparant un llibre-memòria de l'Associació amb informacions extretes de les circulars I butlletins publicats en el transcurs d'aquests anys, concretament entre els períodes, de 1950 a 1962 i de 1972 a 2020.

 Ho ha fet amb la intenció de valoritzar aquesta afecció als goigs i les persones conegudes que hi han participat. El llibre posa especial atenció en la biografia del nostre fundador, comentaris sobre els presidents, consocis il·lustres i emèrits, locals de l’entitat i també inclou una visió del que són els goigs feta per gent autoritzada i coneixedora del tema, citant una mostra de la plèiade d'autors Itineraris, musicals i del disseny, professionals de tot tipus, mestres artesans i creadors de goigs i altres dades històriques I curiositats desconegudes .

Per això us demanem que, en cas de estar interessat en tenir-ne un exemplar, ens ho comuniqueu a l'entitat abans del dia 4 dabril, preferiblement mitjançant correu electrònic o per carta. No us recomanem fer-ho per telèfon perquè les mesures sanitàries degudes a la pandèmia, fan que no puguem ser al nostre local tots els dies que hi voldríem .

 És important que feu la vostra reserva perquè només editarem el nombre just d'exemplars que ens demaneu. Trobareu la nostra adreça i correu postal i electrònic a la capçalera d'aquesta carta.

 Desitgem salut i us saludem afectuosament,

Joan Torrell i Planas

President dels Amics dels Goigs.