7/12/20

Amics dels Goigs ofereix notícies també per Facebook, Pinterest i ara per Instagram. Els enllaços a continuació.

Diumenge 29 de novembre, diada de Sant Sadurní i aquest any, primer diumenge d’Advent, els Amics dels Goigs vàrem estrenar la nostra presència a Instagram.

Hem cregut interessant afegir-nos a aquesta xarxa social i ho fem amb el mateix propòsit que teníem l’any 1922, quan es va fundar la nostra Associació: conservar aquesta tradició secular, fomentar la difusió dels goigs, promoure’n l’edició i estimular-ne l’estudi i la recerca en tots els seus aspectes.

Ens podeu seguir, doncs, a @amicsdelsgoigs i ens agradarà que etiqueteu les vostres fotografies, de goigs o d’actes relacionats amb el món dels goigs, amb l’etiqueta (hashtag) #amicsdelsgoigs

Esperem que aquest compte us agradi i que ben aviat puguem retrobar la normalitat perduda a causa d'aquesta pandèmia que estem patint.

Recordeu que també ens podeu seguir a Facebook https://www.facebook.com/AmicsdelsgoigsBarcelona/ i a Pinterest https://www.pinterest.es/amicsdelsgoigs/_created/ i que mentre duri aquesta situació, si necessiteu posar-vos en contacte amb nosaltres, el millor que podeu fer és escriure’ns al nostre correu electrònic amicsdelsgoigs@gmail.com