3/9/18

Uns Goigs als Patriotes Catalans es cantaran a Terrassa en acabar la marxa de les 'Torxes' el dia 4 de setembre, a les 8 del vespre.

"Aquest dimarts 4 de setembre el centre de Terrassa es tornarà a omplir de torxes per reivindicar la memòria de la vintena de terrassencs que van morir defensant la ciutat el 1713, en l’atac perpetrat per les tropes borbòniques en la Guerra de Successió. 
Un any més la comissió 4 de setembre convoca la ciutat a expressar el rebuig a la violència que va acabar amb els drets dels catalans ara fa 300 anys. El pregó anirà a càrrec de la dona de Josep Rull, empresonat a Lledoners, Meritxell Lluís, i d’Alba Puig, filla de Lluís Puig, exiliat a Brussel•les. En una edició que inclourà referències a la situació política actual. Una de les novetats d’aquest any és el cant dels Goigs als Patriotes Catalans que interpretarà Terrassa Ciutat Coral al final del recorregut. La marxa de torxes sortirà de la plaça Vella a partir de les 8 del vespre, aquest any en col•laboració amb els cantaires del Raval que cada dia reivindiquen l’alliberament dels presos polítics. L’itinerari pujarà per la Font Vella, donarà la volta al passeig i tornarà pels carrer Sant Pere fins a la plaça Vella." Extret de http://terrassadigital.cat/meritxell-lluis-i-alba-puig-pregoneres-de-la-marxa-de-torxes-del-dia-4/